….alebo ako vznikla Terapia pre život

Viac ako 2 roky predtým, než začal vznikať tento web, som si na Facebooku vytvorila svoju stránku. Chcela som na nej prezentovať, čo robím, čomu sa venujem. Zdieľať myšlienky a rôzne tipy a rady (otestované na vlastnej koži alebo koži blízkych), ako si zlepšiť život.

Dlho som dumala nad názvom stránky a keďže pracujem s rôznymi alternatívnymi technikami a metódami, ktoré pomáhajú ľuďom s ich problémami, padol mi do oka pojem TERAPIA. Je pravda, že nemám potrebné vzdelanie na to, aby som ho mohla používať. Ale v širšom chápaní môže byť pre človeka terapiou čokoľvek.

Pre mňa je to napríklad vaňa s horúcou vodou a penou na povrchu. Alebo dobrá kniha s šálkou ešte lepšieho čaju, či prechádzka na čerstvom vzduchu. A úžasnou terapiou je pre mňa kreslenie mini mandaliek. Ja ich volám mandalky do peňaženky.

Vaňa, čaj, prechádzka a aj mandalky

Vaňa, čaj, prechádzka a aj mandalky

Tak prišiel nápad spojiť to, že pomáham ľuďom zlepšiť ich ŽIVOT s tým obľúbeným slovkom TERAPIA. A vznikla moja Terapia pre život.

Stránka a jej obsah sú určené pre ľudí, ktorí chcú vo svojom živote niečo zmeniť. A pre tých, ktorí potrebujú a hľadajú pomoc. Pre ľudí, ktorí sa rozhodli prestať nadávať, prijať zodpovednosť sami za seba a vziať kontrolu nad svojim životom do vlastných rúk.

Spolu sa môžme pozrieť na všetko, čo pre vás predstavuje v živote nejaký problém a brzdí vás v užívaní si života naplno. A určite tu nájdete aj nápady a tipy, ako si môžete pomôcť sami.

Budem rada, ak sa so mnou a ostatnými  v komentároch pod príspevkom, podelíte o to, čo je práve pre vás tou účinnou terapiou pre život. Čo vám vyčarí úsmev na tvári, nabije vás energiou a pohladí po tele i po duši. 🙂

Pin It on Pinterest