Možno ste sa už na blogu dočítali, že na sedeniach s klientmi pracujem väčšinou s kvantovkou, EFT a prostredníctvom intuitívnej práce s telom. O EFTpráci s telom ste sa už niečo málo mohli na blogu dozvedieť. Často sa ma ale pýtate, čo to je tá

kvantovkapráca v kvantovom poli

Pre vysvetlenie toho, čo je to kvantovka (používam tento výraz, lebo je krátky, jednoduchý a pre mňa výstižný) si potrebujeme najskôr vysvetliť, čo je to kvantové pole.

Kvantové pole (KP) je vlastne všetko, čo nás obklopuje. To, čo vidíme a predovšetkým to, čo nevidíme. Je to akási pomyselná sieť, pavučina, ktorej sme všetci súčasťou, a prostredníctvom ktorej je všetko so všetkým prepojené.  KP obsahuje všetky možnosti a potenciály každého jedného z nás.

Vysvetlime si to na jednoduchom príklade:

Ideme do lesa a na začiatku cestičky zistíme, že sa môžeme vybrať tromi rôznymi smermi. My sa síce rozhodneme pre jeden z nich, ale KP obsahuje aj informácie a potenciály tých ďalších dvoch. A dokonca aj všetky možnosti a situácie, ktoré by mohli nastať, keby sme si vybrali niektorý z týchto smerov.

Kvantové pole je teda to, čo všetkých a všetko spája a sú v ňom obsiahnuté všetky  informácie a možnosti. V tomto poli neexistuje čas ani vzdialenosť. Existuje len TU a TERAZ, v ktorom sme všetci prepojení, preto je možné pracovať aj s niekým, kto je od nás fyzicky vzdialený stovky aj tisícky kilometrov.

KP funguje na základe zákona príťažlivosti, tzn. to čo vyžarujeme (na akej frekvencii vibrujeme), to si priťahujeme do života. Na základe našich presvedčení, skúseností, vzorcov a blokov, ktoré v sebe máme, si v tomto poli tvoríme život, ktorý práve žijeme. Ak vysielame vibrácie s informáciou nedostatku, žijeme nedostatok. Ak vysielame vibrácie s informáciou lásky a pochopenia, zažívame lásku a pochopenie.

Kvantovka (v mojom ponímaní) je vlastne vedomé napojenie sa na kvantové pole a vedomá „práca“ v ňom. Na nevedomej úrovni tvoríme a fungujeme v tomto poli všetci.

AKO ZAČAŤ VEDOME TVORIŤ

Keď už teda vieme, čo to je a ako to približne funguje, bolo by fajn aj vedieť, ako začať tvoriť vedome. Každý z nás má túto schopnosť v sebe, je pre nás prirodzená. Ale často je zahrabaná a pochovaná hlboko v nás, takže ju potrebujeme dostať na svetlo sveta. A možno to nebudete chcieť počuť (resp. čítať), ale ako všetko ostatné, aj toto je o práci na sebe.

  • Niekomu to môže trvať dlhšie a niekto na to príde raz-dva a stačí to už len rozvíjať.
  • Niekto na to príde úplne sám metódou pokus omyl, alebo načúvaním sebe samému.
  • Niekomu môže pomôcť a naviesť ho na správnu cestu, keď si prečíta nejakú literatúru na tému kvantovka. Za mňa môžem spomenúť knihy od Richarda Bartletta – Matrix Energetics, od Grega Braddena – Matrix, Božský Zdroj, od Franka Kinslowa – Tajemství okamžitého léčení (nájdete aj ako audioknihu na uložto, táto je moja srdcovka) a mnoho ďalších.
  • A inému bude vyhovovať navštíviť nejaký kurz či seminár s danou tématikou. Tu môžem odporučiť moju veľmi dobrú kamarátku a skvelú lektorku a terapeutku Andrejku Máčalíkovú a jej semináre. Organizuje ich väčšinou v Čechách, ale ak sa nazbiera dostatočný počet ľudí, nie je pre ňu problém prísť aj na Slovensku.
    Základy práce s kvantovou vlnou sa môžte naučiť aj na mojich kurzoch “Končekmi prstov k zdravému a spokojnému životu.”
    Na trhu nájdete samozrejme mnoho iných školiteľov a lektorov, je len na vás, či a aký si vyberiete.

Budem rada, keď mi v komentároch nižšie napíšete, ako to vidíte vy, príp. aké skúsenosti s kvantovaním máte.
↓↓↓↓↓

A samozrejme ma veeeľmi poteší, keď tento článok budete zdieľať aj pre vašich priateľov a blízkych. ♥

V predvianočnom období som pre vás pripravila sériu 4 kvantových večerov (aj s darčekom), ktoré verím, že by vás mohli zaujímať. Nakuknite. 😉

 

Pin It on Pinterest