A máme tu JAR…

…mnohými už dlho očakávanú. A s ňou tak úzko späté jarné upratovanie, ktoré by sa malo týkať nielen našich príbytkov, ale aj našej mysle. Naše byty a domy sa lesknú čistotou. Máme upratané skrine, umyté police, vydezinfikované toalety, perieme záclony, závesy, čistíme pivnice, staráme sa ………o VECI. Čo je samozrejme dobre, ale povedzme si otvorene:

Kedy sme naposledy takto starostlivo vyčistili aj svoju myseľ?

Je tu jar, všetko je rozkitnuté

Je tu jar, všetko je rozkitnuté

Je rovnako dobre zbavená „nečistôt“, ktoré spôsobujú jej únavu, stres a choroby? Často sa už nedokážeme zastaviť, upokojiť myseľ a mať v nej len ticho bez neodbytných myšlienok na čokoľvek, ktoré je také potrebné pre nadobudnutie nových síl a zrelaxované telo. Koľkí z nás dokážu aspoň na chvíľu zabudnúť na svoje problémy, na svoju prácu, na svoj mobil, či počítač?

„Znečistenie“ našej mysle dosiahlo takú úroveň, že naše telá sú plné chorôb. A to nie len fyzických, ale predovšetkým mentálnych a emočných. Veľakrát liečime len naše fyzické telá a zabúdame na našu psychiku – stále máme z niečoho strach a žijeme v napätí, strese a pod tlakom.

„Znečistenie“ našej mysle dosiahlo takú úroveň, že naše telá sú plné chorôb.

Sila pokojnej vyrovnanej mysle je veľmi veľká

Sama o sebe pôsobí liečivo, ale pre mnohých z nás je jednoduchšie investovať do liekov a rôznych tabletiek, ktoré aj tak riešia naše problémy len dočasne a neodstraňujú ich skutočnú príčinu.

Zastavme sa na chvíľku a venujme čas aj sebe. Keď budeme mať poriadok vo svojej mysli, začneme sa na problémy okolo nás pozerať inak a riešenie príde aj samo.

A ako na to? Mám pre vás niekoľko tipov:

  • choďte každý deň aspoň na pol hodinu na prechádzku, pokiaľ možno na miesta, kde je veľa zelene – vyvetráte si hlavu a rozprúdite krv v tele
  • dýchajte zhlboka a pomaly – máme tendenciu zadržiavať dych a tým dostávame telo viac do stresu
  • prestaňte počúvať depresívnu hudbu a hudbu o nešťastných vzťahoch či zlomených srdciach a počúvajte hudbu, ktorá vás inšpiruje a pôsobí na vás motivačne – počas počúvania hudby sa dostávame do hlbšieho stavu vedomia a vtedy sa naše podvedomie veľmi rýchlo programuje
  • nepozerajte televízne správy – nič podstatné sa tam nedozviete a budete môcť pokojne spať
  • pokúste sa každý deň vypnúť počítač o niečo skôr ako inokedy – aj keby to bolo len pár minút a tento čas pomaličky predlžujte
  • vypínajte si na noc mobil a dajte si ho čo najďalej od postele
  • používajte aromaterapiu a vhodné vône
  • vyskúšajte metódu EFT – minipríručku k nej si môžete zdarma stiahnuť »»TU«« alebo sa naučte s EFT pracovať sami
  • zúčastnite sa JARNÉHO DETOXU  s kvantovými večermi

A ak vám nič z vyššie spomenutého nepomôže, alebo máte pocit, že je toho na vás priveľa a potrebujete s upratovaním svojej mysli pomôcť, dohodnite si so mnou konzultáciu.

Budem rada, ak sa v komentároch  pod týmto článočkom s nami podelíte o vaše rady a tipy, ako si upratať v hlave.
↓↓↓↓↓

A samozrejme ma veeeľmi poteší, keď tento článok budete zdieľať aj pre vašich priateľov a blízkych.

 

Pin It on Pinterest